HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ
 
A 25 m2-es  mobil ház felszereltsége a kényelmet és a funkcionalitást szolgálja,a két hálószoba és egy nappali tökéletes választás maximum 5 felnőtt és 1 gyermek részére. Beosztása: egy franciaágyas szoba, valamint egy másik szoba, ahol 2 egyszemélyes ágy van, valamint egy falról lehajtható ágy, amely egy max. 150 cm magas és max. 60 kg testsúlyú személy részére nyújt pihenési lehetőséget. További egy fekhely kialakítására van lehetőség a ház nappalijában, az ülőgarnitúra átalakításával. 
A konyhában található egy gáztűzhely 4 gázégővel, egy kis hűtőszekrény pici mélyhűtő rekesszel, konnektorok, valamint felszerelés 6 személy részére az evőeszköztől az edényekig. A fürdőszobában zuhanyozó, mosdó és WC van. 
A házhoz kívül tartoznak még a kerti bútorok, azaz asztal, székek, 2 nyugágy vagy 2 kerti karosszék, és grillező, vagy elektromos sütőlap (ahol a kemping ezt engedélyezi).
Egyes kempingjeinkben a nagyobb kültéri kényelmet szolgálja a terasz és/ vagy az előtető, illetve sörsátor vagy napernyő is (ld. Az egyes kempingek bemutatkozó oldalán). Ha a mobil háznál fedett terasz, előtető, vagy sörsátor található, ebben az esetben a napernyő nem tartozék.
HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ HAPPY STANDARD MOBIL HÁZ